Home

Partners and Sponsors

Sollicitego

Jong, vernieuwend en een tikje eigenwijs: dat is Sollicitego! Wij zijn de specialist in solliciteren en inspireren dagelijks sollicitanten, zodat ook zij succesvol een baan veroveren.

https://www.sollicitego.nl/

more

WilWeg

Wil jij je horizon verbreden? Een onvergetelijke tijd beleven? Proeven van een nieuwe taal, cultuur én aan je CV werken? Met WilWeg zet je de eerste stap op weg naar een onvergetelijke ervaring. WilWeg laat je zien dat het helemaal niet zo ingewikkeld is om een studie in het buitenland te doen. WilWeg is geen bemiddelingsbureau, maar een onafhankelijke informatievoorziening. We geven jou de handvatten om zelf je buitenlandavontuur te starten. Wij helpen je op weg door je goed te informeren en onze jarenlange ervaring te delen. Kom bij ons langs en spar over jouw buitenlandplannen. WilWeg is een initiatief van Nuffic, de Nederlandse organisatie voor internationalisering in onderwijs. Van primair en voortgezet onderwijs tot beroepsgericht en hoger onderwijs en onderzoek. De ambitie van Nuffic is dat iedere leerling en student internationale ervaring opdoet.

https://www.wilweg.nl

more


We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. By continuing to browse our site or by clicking OK, we assume your consent to our use of cookies.
Please view our Privacy Policy for further information.
OK